Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g16g37kcal1.8g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g153kcal5.4g16.6g7g2g
Valittu annoskoko83g77kcal2.7g8.3g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna41g38kcal1.4g4.2g1.8g0.5g
Arvot/100g100g93kcal3.3g10.1g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682