Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 56g94kcal12.2g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen13g90kcal0g0g10g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g374kcal24.6g1g30g0.4g
Valittu annoskoko83g187kcal12.3g0.5g15g0.2g
Annoskoko puolitettuna41g94kcal6.2g0.3g7.5g0.1g
Arvot/100g100g227kcal14.9g0.6g18.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037