Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali39g8.2kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa11g33kcal2.5g0g2.5g0g
Smetana4.7g18kcal0.1g0.1g2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g202kcal12.4g5.2g14.4g2g
Valittu annoskoko83g101kcal6.2g2.6g7.2g1g
Annoskoko puolitettuna41g51kcal3.1g1.3g3.6g0.5g
Arvot/100g100g122kcal7.5g3.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799