Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.5g4.1kcal0.2g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha16g27kcal3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.7.6g27kcal1g5.2g0.2g0.3g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow5.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Xtra salaattitonnikala öljyssä14g37kcal2.5g0.1g2.8g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.6.3g18kcal1.9g0.1g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g252kcal17.8g13.4g13.6g1.2g
Valittu annoskoko83g126kcal8.9g6.7g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g63kcal4.5g3.4g3.4g0.3g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89413