Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.7g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai11g39kcal1.3g8g0.2g0.3g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Banaani, kuorittu 28g24kcal0.3g5.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g504kcal6g66g23.8g1.6g
Valittu annoskoko82g252kcal3g33g11.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g126kcal1.5g16.5g6g0.4g
Arvot/100g100g306kcal3.6g40.1g14.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586