Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.5g0.1g0.4g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g9g18kcal1.4g0g1.4g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.9g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g115kcal5g11.4g5.4g1g
Valittu annoskoko83g58kcal2.5g5.7g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g29kcal1.3g2.9g1.4g0.3g
Arvot/100g100g70kcal3g6.9g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770