Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green7.5g24kcal1.8g3.7g0.1g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g16g5.5kcal0.2g1.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g109kcal7.4g10.4g3.6g2.4g
Valittu annoskoko83g55kcal3.7g5.2g1.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g27kcal1.9g2.6g0.9g0.6g
Arvot/100g100g66kcal4.5g6.3g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223587