Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana 7.4g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi46g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Kirjolohifilee 7.8g13kcal1.3g0g0.9g0g
Juuriselleri 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g64kcal4g4.8g2.8g0.8g
Valittu annoskoko83g32kcal2g2.4g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna41g16kcal1g1.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g39kcal2.4g2.9g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411