Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Porsaanpaisti vähärasvainen 28g46kcal7.9g0g1.6g0g
Porkkana 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lanttu 7.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g146kcal17.8g10.2g3.6g1.4g
Valittu annoskoko83g73kcal8.9g5.1g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g37kcal4.5g2.6g0.9g0.4g
Arvot/100g100g89kcal10.8g6.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301