Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 10g14kcal1.9g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punajuuri 14g5.4kcal0.1g1g0g0.4g
Valkokaali keräkaali 10g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 5.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g57kcal4.8g4.2g1.8g2g
Valittu annoskoko83g28kcal2.4g2.1g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna41g14kcal1.2g1.1g0.5g0.5g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578