Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)6.6g13kcal0.2g0.3g1.3g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g11g38kcal0.2g0.9g3.8g0g
Mansikka 10g4.5kcal0g0.8g0g0.2g
Banaani, kuorittu 13g11kcal0.1g2.4g0.1g0.2g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen20g12kcal0.1g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g284kcal4.8g36.4g12.8g1.4g
Valittu annoskoko83g142kcal2.4g18.2g6.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g71kcal1.2g9.1g3.2g0.4g
Arvot/100g100g172kcal2.9g22.1g7.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705