Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g28g39kcal4.5g0.7g2.1g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli14g25kcal1g0.5g2.1g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g12g43kcal1.6g8.3g0.3g0.9g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g11g28kcal1.9g0g2.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g281kcal18.2g20.4g13.6g2.2g
Valittu annoskoko83g140kcal9.1g10.2g6.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna41g70kcal4.6g5.1g3.4g0.6g
Arvot/100g100g169kcal11g12.3g8.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116