Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.8g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta40g144kcal5.2g28g0.8g1.4g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.6g19kcal0g0g2.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 1.5g4.7kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lihaliemi laimennettu 3.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.7g25kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g424kcal14.2g59.6g13g3.2g
Valittu annoskoko83g212kcal7.1g29.8g6.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna41g106kcal3.6g14.9g3.3g0.8g
Arvot/100g100g257kcal8.6g36.1g7.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334