Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g25g62kcal4.5g0.1g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 23g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g201kcal10.4g7.8g7.4g0.6g
Valittu annoskoko83g101kcal5.2g3.9g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna41g50kcal2.6g2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g122kcal6.3g4.7g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150205