Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Keittojuurekset, apetit6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g17g12kcal0.3g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g70kcal5.6g6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko83g35kcal2.8g3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna42g18kcal1.4g1.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g42kcal3.4g3.6g1.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681