Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g11g15kcal2.3g0g0.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g12g29kcal2.2g0g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g104kcal9.4g3.4g6.6g0.4g
Valittu annoskoko83g52kcal4.7g1.7g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g26kcal2.4g0.9g1.7g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.7g2.1g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929