Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 15g34kcal2.8g0g2.5g0g
Porkkanaraaste 200g14g3.7kcal0.1g0.7g0g0.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g5.8g23kcal1.7g0.1g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Tomaattimurska 17g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g232kcal13.2g14.2g12.8g1.8g
Valittu annoskoko83g116kcal6.6g7.1g6.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g58kcal3.3g3.6g3.2g0.5g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260