Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä5.5g6kcal0.4g1g0g0.4g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g8.8g8.4kcal0.7g1.2g0.1g0.7g
Paistijauheliha nauta 5%22g28kcal4.6g0g1.1g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g16g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Persilja 2.6g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g134kcal12.6g9g5g3.6g
Valittu annoskoko83g67kcal6.3g4.5g2.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna42g33kcal3.2g2.3g1.3g0.9g
Arvot/100g100g80kcal7.6g5.4g3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886