Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai16g57kcal2g11.5g0.3g0.5g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.5g5.5kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)13g7kcal1.1g0.6g0g0g
Pätkis, 18g6.8g33kcal0.2g4.1g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Taloussuklaa, Fazer6.3g32kcal0.2g3.5g1.9g0.3g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g614kcal10.4g72.6g30.8g2.6g
Valittu annoskoko83g307kcal5.2g36.3g15.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna42g154kcal2.6g18.2g7.7g0.7g
Arvot/100g100g370kcal6.3g43.7g18.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319