Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 16g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)23g42kcal4.5g0g2.6g0g
Hapukoor 20% (Alma)16g34kcal0.5g0.5g3.3g0g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.4g0g
Hapankorppu 12g41kcal1.2g7.4g0.3g1.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Liivate 1.4g4.9kcal1.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g346kcal16.2g17.8g22.2g3.8g
Valittu annoskoko83g173kcal8.1g8.9g11.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna41g87kcal4.1g4.5g5.6g1g
Arvot/100g100g209kcal9.8g10.7g13.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120254