Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 25g10kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g73kcal5.8g5g3g1.8g
Valittu annoskoko83g37kcal2.9g2.5g1.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g18kcal1.5g1.3g0.8g0.5g
Arvot/100g100g44kcal3.5g3g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711