Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g200g760kcal10.8g64g50g3.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen200g278kcal38g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Suippopaprika, makea, Pirkka60g15kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g100g170kcal7.7g5.2g13g2.8g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Tomaatti 40g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g75g203kcal24.7g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g3379kcal180g153.6g223g17g
Valittu annoskoko820g1690kcal90g76.8g111.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna410g845kcal45g38.4g55.8g4.3g
Arvot/100g100g206kcal11g9.4g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671