Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g400g136kcal0.8g28.4g1.2g7.2g
Puolukka 120g47kcal0.5g8.2g0.6g3.1g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Mantelilastu (A la meira)100g600kcal24g6.6g54g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 100g406kcal3g97g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g3829kcal59g281.2g274.2g20.6g
Valittu annoskoko820g1914kcal29.5g140.6g137.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna410g957kcal14.8g70.3g68.6g5.2g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454