Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore200g20kcal1.2g3.4g0.2g1.4g
Tomaatti 250g57kcal1.4g8.6g0.7g3.5g
Paprika keltainen 170g51kcal1.6g8.7g0.3g3.4g
Fetajuusto Apetina 8 %100g150kcal16g0g8g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g100g265kcal28g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g1086kcal96.4g41.4g52.4g16.6g
Valittu annoskoko820g543kcal48.2g20.7g26.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna410g272kcal24.1g10.4g13.1g4.2g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235720