Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g136g118kcal24.5g2g1.4g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)120g209kcal21.1g0g13.9g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g60g6kcal0.7g0.6g0.1g0.6g
Kurkku 120g13kcal0.7g1.7g0.1g0.8g
Tomaatti 120g27kcal0.7g4.1g0.4g1.7g
Paprika punainen 80g23kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g160g104kcal20.8g3.2g0.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore24g6kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g1014kcal138.6g34.8g33.4g9.2g
Valittu annoskoko820g507kcal69.3g17.4g16.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna410g254kcal34.7g8.7g8.4g2.3g
Arvot/100g100g62kcal8.5g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573