Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)317g442kcal35.2g1.3g33g0g
Sokeri 112g456kcal0g112.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g357kcal0g0g39.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 86g295kcal8.8g60.2g1g3g
Leivinjauhe 7.9g14kcal0.4g3g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g7.9g31kcal0g7.8g0g0g
Raparperi 132g45kcal0.9g7.3g0.1g1.9g
Mansikka 90g42kcal0.4g7.6g0.2g1.7g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g3362kcal91.4g399g148g13.2g
Valittu annoskoko820g1681kcal45.7g199.5g74g6.6g
Annoskoko puolitettuna410g841kcal22.9g99.8g37g3.3g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692