Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi328g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.6g18kcal0.6g1.2g1.2g0g
Kaali, valkokaali219g46kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Keittojuures, Pirkka175g44kcal1.8g7.9g0.5g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g88g131kcal17.8g0g7g0g
Siirappi 4.4g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1642g506kcal45.6g39.4g18.2g9.2g
Valittu annoskoko821g253kcal22.8g19.7g9.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna410g127kcal11.4g9.9g4.6g2.3g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139