Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)131g138kcal21g2.6g4.6g0g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Munakoiso 175g39kcal0.9g5.4g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Kikherne säilötty Bonduelle116g151kcal7.5g23.2g3.5g5.8g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )6.1g55kcal0g0g6.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g162g57kcal1.6g11g0.8g2.3g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g4.8g14kcal1g0.2g1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 18g35kcal0.2g0.3g3.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1642g1083kcal68.2g103.6g41.2g33.2g
Valittu annoskoko821g542kcal34.1g51.8g20.6g16.6g
Annoskoko puolitettuna410g271kcal17.1g25.9g10.3g8.3g
Arvot/100g100g66kcal4.2g6.3g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880