Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1600g480kcal73.6g32g4.8g25.6g
Broilerifilee, marinoimaton1600g1712kcal369.6g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Kananmuna kuoreton 600g856kcal75g1.8g61.5g0g
Maito, Kevyt2400g1104kcal76.8g115.2g36g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa800g2400kcal184g0g184g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g300g780kcal81g0g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16400g15150kcal1743.4g384.4g726.2g81.8g
Valittu annoskoko8200g7575kcal871.7g192.2g363.1g40.9g
Annoskoko puolitettuna4100g3788kcal435.9g96.1g181.6g20.5g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555