Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1601g2721kcal320.2g0g160.1g0g
Voi 212g1539kcal2.5g0.8g172.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g893kcal26.5g182.1g3.1g9.1g
Vesi, vesijohtovesi 2401g0kcal0g0g0g0g
Voi 224g1626kcal2.7g0.9g182.2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2001g854kcal67.6g96g20g0g
Juustoraaste emmental punaleima700g2731kcal203.1g0g210.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras800g2801kcal104.1g560.3g12g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16400g26330kcal1453.4g1680.2g1519.8g66.2g
Valittu annoskoko8200g13165kcal726.7g840.1g759.9g33.1g
Annoskoko puolitettuna4100g6583kcal363.4g420.1g380g16.6g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594