Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Kukkakaali 2000g481kcal36.2g44g6g46g
Broilerisuikale, keskiarvo 2000g2434kcal425g0g80g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli800g1440kcal40g53.6g120g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g600g1740kcal198g0g102g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16400g19033kcal1615.2g321.2g1188g192g
Valittu annoskoko8200g9517kcal807.6g160.6g594g96g
Annoskoko puolitettuna4100g4758kcal403.8g80.3g297g48g
Arvot/100g100g116kcal9.8g2g7.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=404197