Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 70g232kcal0.4g56.7g0g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix140g126kcal1.4g29.5g0.7g0g
Tilli, tuore 105g32kcal3.9g0.9g0.8g2.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore140g35kcal0g12.6g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3506g1052kcal35.1g210.4g7g35.1g
Silakkafilee 4207g6046kcal673.1g0g374.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16408g15045kcal1427.8g620.2g765.8g74.8g
Valittu annoskoko8204g7522kcal713.9g310.1g382.9g37.4g
Annoskoko puolitettuna4102g3761kcal357g155.1g191.5g18.7g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092