Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1039g281kcal13.5g49.9g2.1g17.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen1199g420kcal2.4g98.3g1.2g18g
Kalaliemikuutio 53g163kcal5.3g18.1g7.5g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 3198g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Katkarapu 1333g911kcal192.4g0g14.7g0g
Flora kevyt ruoka 7%1333g1133kcal13.3g60g93.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g5929kcal462.2g470g238.2g74.8g
Valittu annoskoko8208g2965kcal231.1g235g119.1g37.4g
Annoskoko puolitettuna4104g1482kcal115.6g117.5g59.6g18.7g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181