Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)899g1889kcal125.9g5.4g152.9g0g
Pekoni, paistettu 300g1544kcal49.3g0g152g0g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Paprika punainen 510g149kcal4.8g22.9g2g9.7g
Paprika vihreä 510g108kcal4.8g12.7g1.5g9.7g
Tomaatti 2248g512kcal12.6g77.6g6.7g31.5g
Voi 120g870kcal1.4g0.5g97.5g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2638g3763kcal329.8g7.9g270.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 600g1979kcal12g18g209.8g0g
Paprikajauhe 24g77kcal3.5g4.4g3.1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g21982kcal1096.4g330.4g1793.2g131g
Valittu annoskoko8208g10991kcal548.2g165.2g896.6g65.5g
Annoskoko puolitettuna4104g5496kcal274.1g82.6g448.3g32.8g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128614