Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2397g5307kcal419.4g0g407.4g0g
Paprika, punainen599g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1498g4194kcal284.6g0g329.5g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.5g0.7g2.5g
Voitaikina Myllyn Paras 500g2996g11533kcal182.7g889.7g808.8g50.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g42959kcal1818.8g1931.2g3100g151.2g
Valittu annoskoko8208g21479kcal909.4g965.6g1550g75.6g
Annoskoko puolitettuna4104g10740kcal454.7g482.8g775g37.8g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295