Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1602g481kcal73.7g32g4.8g25.6g
Broilerifilee, marinoimaton1602g1714kcal370g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)901g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Kananmuna kuoreton 601g857kcal75.1g1.8g61.6g0g
Maito, Kevyt2402g1105kcal76.9g115.3g36g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa801g2402kcal184.2g0g184.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g300g781kcal81.1g0g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g15165kcal1745.4g384.6g726.8g81.8g
Valittu annoskoko8208g7582kcal872.7g192.3g363.4g40.9g
Annoskoko puolitettuna4104g3791kcal436.4g96.2g181.7g20.5g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555