Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g1020g765kcal183.5g5.1g10.2g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g750g2594kcal88.5g524.8g15g3.7g
Atria broilerin filesuikale maustamaton1799g1979kcal413.8g0g37.8g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Purjosipuli 1200g275kcal21.7g28.8g2.4g25.2g
Kiinankaali 1799g360kcal28.1g40.5g5.4g16.2g
Ruokaöljy keskiarvo 81g715kcal0g0g80.9g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 900g323kcal36g23.4g6.3g13.5g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g180g324kcal4.5g75.6g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g14830kcal1560g1425.2g318g127.4g
Valittu annoskoko8208g7415kcal780g712.6g159g63.7g
Annoskoko puolitettuna4104g3708kcal390g356.3g79.5g31.9g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215094