Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee5296g5454kcal1223.3g0g79.4g0g
Voi 169g1222kcal2g0.7g137g0g
Hunaja 241g795kcal1.2g194.5g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl2407g1081kcal7.2g240.7g2.4g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g96g356kcal1g80.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g17817kcal2469.4g1033.6g443.4g0g
Valittu annoskoko8208g8909kcal1234.7g516.8g221.7g0g
Annoskoko puolitettuna4104g4454kcal617.4g258.4g110.9g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324007