Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g2736g9439kcal213.4g1067g462.4g54.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1440g346kcal25.9g43.2g7.2g27.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus360g1260kcal50.4g1.8g115.2g0g
Oivariini vähärasvainen36g198kcal0.4g0.4g21.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1440g4754kcal28.8g43.2g504g0g
Kananmuna kuorineen punnittu792g998kcal87.1g2.4g71.3g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g360g1256kcal25.2g72g97.2g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g720g1080kcal115.2g7.2g64.8g0g
Purjosipuli 324g74kcal5.9g7.8g0.6g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g38810kcal1104.6g2490g2688.6g177.8g
Valittu annoskoko8208g19405kcal552.3g1245g1344.3g88.9g
Annoskoko puolitettuna4104g9703kcal276.2g622.5g672.2g44.5g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373697