Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g269g1078kcal0g266.7g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g659g5927kcal0g0g658.6g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen240g1724kcal0g0g191.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 359g451kcal39.5g0.9g32.4g0g
Grahamjauho 659g2160kcal69.5g399.7g14.5g65.2g
Neljänviljanhiutale 180g592kcal18.1g104.2g6.3g20.7g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g754g3093kcal22.6g678.9g30.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2694g717kcal88.9g83.5g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g599g3353kcal38.9g341.3g23.9g0g
Raparperi 1796g605kcal12.4g98.8g1.8g25.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g39398kcal579.8g3948g1918.6g222g
Valittu annoskoko8208g19699kcal289.9g1974g959.3g111g
Annoskoko puolitettuna4104g9850kcal145g987g479.7g55.5g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044