Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 99g28kcal1.2g4g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.6kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g75g142kcal12g0.4g10.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka17g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Lehtiselleri 5.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g87g52kcal1.3g11.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1642g477kcal30.2g37.8g22g8.6g
Valittu annoskoko821g239kcal15.1g18.9g11g4.3g
Annoskoko puolitettuna411g119kcal7.6g9.5g5.5g2.2g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472