Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g450g1508kcal54g297g10.8g36.9g
Grahamjauho 28g90kcal2.9g16.7g0.6g2.7g
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 20g65kcal5.8g1.4g4g6.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 16g108kcal4.3g1.1g9.3g2g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1642g3919kcal140.6g662.6g74.6g98.8g
Valittu annoskoko821g1960kcal70.3g331.3g37.3g49.4g
Annoskoko puolitettuna411g980kcal35.2g165.7g18.7g24.7g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010