Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 422g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit70g18kcal0.6g3.4g0.2g1.6g
Herne-maissi-paprika, Rainbow56g45kcal2.4g7.3g0.5g1.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g113g156kcal21.4g0g7.9g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska 70g21kcal0.4g3.7g0.1g1.3g
Ketsuppi, Felix17g15kcal0.2g3.5g0.1g0g
Makaroni, tumma 16g56kcal2.1g10.2g0.5g0.9g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 42g30kcal0.8g6.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1643g692kcal56.2g69.8g18.8g12.6g
Valittu annoskoko821g346kcal28.1g34.9g9.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna411g173kcal14.1g17.5g4.7g3.2g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167