Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g225g169kcal38.2g0g1.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g281g191kcal4.5g41.9g0.3g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g141g84kcal1.4g6.3g5.6g0.8g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g169g51kcal3.4g5.1g0.7g4.2g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g5.6g12kcal1g1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1643g1015kcal97g108.6g17.8g10g
Valittu annoskoko821g507kcal48.5g54.3g8.9g5g
Annoskoko puolitettuna411g254kcal24.3g27.2g4.5g2.5g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556