Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g800g1440kcal20g64g120g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1920g3264kcal384g0g192g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)2000g7000kcal256g1394g38g64g
Plus maito (Valio), annos 100g400g160kcal20g19.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Ingman Pohjanpoika juusto600g2370kcal144g12g192g0g
Tomaatti, tuore800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16424g31043kcal1841.4g3108.2g1226.8g171.6g
Valittu annoskoko8212g15522kcal920.7g1554.1g613.4g85.8g
Annoskoko puolitettuna4106g7761kcal460.4g777.1g306.7g42.9g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445