Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton375g405kcal84.8g0g6.8g0g
Pekoni atria188g657kcal28.2g0g56.3g0g
Sieni rouskut, suolattu 120g31kcal1.9g2.8g0.6g3.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni94g122kcal2.8g1.9g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1644g2694kcal238.2g14g178g7.4g
Valittu annoskoko822g1347kcal119.1g7g89g3.7g
Annoskoko puolitettuna411g674kcal59.6g3.5g44.5g1.9g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489