Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl280g336kcal53.2g2.5g12g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g205g94kcal1.2g22.5g0g0g
Hunaja 13g41kcal0.1g10.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g125g75kcal1.2g5.6g5g0.7g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g25g10kcal0.2g2.2g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1644g1239kcal113.6g92.6g44.2g3.8g
Valittu annoskoko822g619kcal56.8g46.3g22.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna411g310kcal28.4g23.2g11.1g1g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902