Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1000g600kcal10g45g40g0g
Ruokakerma ingman 5%800g680kcal28g48g40g0g
Rainbow perunasipulisekoitus4000g2600kcal64g600g4g56g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit2400g5256kcal355.2g64.8g391.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16440g18340kcal917.6g1528.4g950.6g112g
Valittu annoskoko8220g9170kcal458.8g764.2g475.3g56g
Annoskoko puolitettuna4110g4585kcal229.4g382.1g237.7g28g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82167