Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6396g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 1599g539kcal11g87.9g1.6g22.4g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g5.3g1.1kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g224g750kcal0.2g183.6g0.2g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16448g2579kcal22.4g543g3.6g51g
Valittu annoskoko8224g1290kcal11.2g271.5g1.8g25.5g
Annoskoko puolitettuna4112g645kcal5.6g135.8g0.9g12.8g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081