Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1400g420kcal64.4g26.6g4.2g22.4g
Kukkakaali 2400g577kcal43.4g52.8g7.2g55.2g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1600g528kcal52.8g78.4g0g0g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16456g3644kcal332.4g356.4g64.8g171.6g
Valittu annoskoko8228g1822kcal166.2g178.2g32.4g85.8g
Annoskoko puolitettuna4114g911kcal83.1g89.1g16.2g42.9g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892